2022 - Terugblik 4 mei Herdenkingsbijeenkomst

4 mei gedenking bij het oorlogsmonument in Pannerden

In Pannerden werd ook dit jaar een herdenking gehouden voor hen die tijdens de bezetting voor onze vrijheid zijn gesneuveld en deze herdenking werd gehouden in het schuttersgebouw en bezocht door zo’n 200 aanwezigen. Medewerking werd verleend door Harmonie Wilhelmina, Schuttersgilde Claudius Civilis en stichting PIT Pannerden. Tevens waren er oorlogsveteranen aanwezig uit Pannerden die op verschillende missies zijn geweest.

optreden van doedelzakspelers tijdens de gedenking van 4 mei in Pannerden

Tijdens de herdenking werden gedichten en verhalen voorgedragen door jongvolwassenen, en waren er een aantal mooie muzikale uitvoeringen van de harmonie en een optreden van twee doedelzakspelers (MacKay bagpipe services).

Kransen en bloemen werden gelegd door het comité, veteranen, schuttersgilde, familie, gemeente en diverse verenigingen bij het oorlogsmonument. Na afloop was er gelegenheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Klik hier als u meer wilt weten over de verhalen van de slachtoffers zoals vermeld op het oorlogsmonument!

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.