2021 - Vendelhulde voor eenieder werkzaam in de zorg

vendelhulde voor eenider betrokken in de zorg tijdens start Pannerdense kermis 2021

Op zondagochtend 3 oktober 2021 begon de Pannerdense Kermis met een speciale gebeurtenis. Eenieder uit pannerden die werkzaam is binnen de zorg was uitgenodigd om deel te nemen aan een rondgang. Door het slechte weer hebben wij ervoor gekozen om de rondgang in te korten en de zorgmedewerkers onder muzikale begeleiding naar de Scutterstent te begeleiden. In de Schutterstent werden zij al opgewacht door Koning Geert Mulder en Koningin Lidka Radecka. President Albert Janssen sprak de medewerkers van de zorg toe met lovende woorden voor hun belangrijke bijdrage die zij hebben geleverd in de strijd tegen de pandemie.

Daarom werd speciaal voor hen het hoogst haalbare binnen het Schuttersgilde aangeboden, namelijk een Vendelhulde. Deze werd met volle overgave gegeven door onze jonge vendeliers, om daarna nog af te sluiten met een "Lang zullen ze leven" serenade.

Kermis 2021 in Pannerden is op een mooie en respectvolle manier begonnen. Voor meer info over ons programma, zie ook het 2021 kermis krantje.

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.