Controle ledenadministratie

Aan onze leden en begunstiger, van Claudius Civilis.

Een deze dagen wordt onderstaande brief bij U thuis bezorgd (zie bijlage).

Kijk deze brief goed na, want het staat al in de brief, voor de mensen die op de brief staan maken we pasjes, waar mee U via de scan, ons schuttersgebouw in kunt.

Wie er niet op staat, en toch met ons wilt feest vieren, meld je dan aan voor 31-12-2013, anders geen toegang.

 

Albert Janssen.

De inhoud van de brief, die tevens een correctieformulier is kunt u hier downloaden.

Een gedeelte van de inhoud van de brief vindt u hieronder:

 

Geacht lid/begunstigster van de schutterij,

Inmiddels zijn de meeste leden en begunstigsters omgezet in ons nieuwe ledenadministratiepakket. Omwille van de controle op naam en adres verzoeken wij u om de hieronder geplakte stickers na te kijken en te controleren op fouten. Tevens zijn dit ook de namen waarvoor wij een pasje gaan aanmaken. Ontbreekt volgens u dan ook iemand of staat er iemand op die vroeger op uw adres heeft gewoond (men heeft ons dan nooit een adreswijziging gestuurd) geef ons dit dan door.

Voor alle vrouwelijke partners van leden, dames die zelfstandig wonen in Pannerden en dochters van 16 jaar en ouder in Pannerden woonachtig. Let op, weet dat voor degene die op deze lijst staan toegangspasjes worden aangemaakt en voor degene die er niet op staan NIET. Zonder pasje is er met de kermis GEEN toegang tot de schutterstent.

Ook maken wij van de gelegenheid gebruik om u mede te delen dat de jaarlijkse contributie en/of bijdrage rond 1 mei van ieder jaar zal worden geïncasseerd. Dit heeft te maken met het kunnen storneren van het geïncasseerd bedrag, dit recht is opgerekt naar 56 dagen.