2019 - Gele Sectie huldigd Rozemiek van Elk

De huldiging van Rozemiek in 2019 door de gele sectie schuttersgilde Claudius Civilis Pannerden

Dinsdag 8 oktober 2019,

Hier staan we weer voor de 22 keer “DE GELE SECTIE”. Dit jaar ook weer begeleid door onze muzikanten die we dit jaar ook voorzien hebben van een geel lintje, als blijk van waardering voor alle jaren begeleiding. Dit jaar is het jaar waar er binnen onze vereniging op bestuursniveau diverse wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Enkele Senaatsleden zijn er dit jaar mee gestopt en om toch het geheel draaiende te houden zijn er commissies gevormd om het hoofdbestuur enigszins te ontlasten. Wij van de GELE SECTIE willen de Senaatsleden die er dit jaar mee gestopt zijn bedanken voor hun inzet bij Claudius Civilis. Draaiboeken en protocollen dat is hetgeen waar het nu over gaat.

Nu gaan we iemand te huldigen voor hetgeen hij of zij hebben betekent voor onze vereniging.

Rozemiek wij willen jou als blijk van waardering de medaille opspelden namens de GELE SECTIE.

Zoals iedereen weet is Rozemiek al jaren The first lady van de schutterij. Wat houd dit dan allemaal in? Nou daar gaan we, zorgen dat de president altied optijd is, komt ons altijd aanmoedigen met concours, ontvangst dinsdagochtend en begeleid koningin, toost uitbrengen en lekker in de koets zitten . Goed dit zijn de leuke dingen. Echter Rozemiek doet ook veel op de achtergrond bij onze vereniging . Barwerkzaamheden, kermiskrant en uitnodigingen rondbrengen en schoonmaakwerkzaamheden.

Het schoonmaken doet ze overigens niet alleen maar met een ploegje. Uiteraard verdienen deze mensen ook een pluim maar helaas de GELE SECTIE is NIET van de pluimen. Wij reiken medailles uit.

Hierna worden de bijbehorende medaille opgespeld en de bloemen overhandigd.

Goed, Rozemiek het rondbrengen van de kermiskrant en uitnodigingen is voor jou ook een goede training geweest voor de geweldige prestatie afgelopen juni op de Alpe d’huzes. Samen met de 21 bochtentocht en andere activiteiten heb je voor de stichting KWF veel geld ingezameld. Al met al een bezige bij. Voor onze en andere verenigingen we hopen dan ook  nog vele jaren op jou te kunnen rekenen.

Dan rest ons als GELE SECTIE iedereen nog een prettige kermis toe te wensen en willen we afsluiten met een lang zal ze leven.

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.